KONULAR

13 Haz 2016

AHŞAP DOKU ÇALIŞMASI

     Kadınların en büyük problemi kendi zevkine uygun olan eşyayı bulamamaktır. Ve pek çoğumuz sadece aradığımızı bulmak için ufacık objelerin peşinde günlerce koşarız. Ahşap boyama sanatıyla artık siz de zevkinize uygun objeler yapabilirsiniz. evinizdeki eski eşyalarınıza yeni kimlik kazandıra bilirsiniz. 'Ben beceremem' diye ön yargılı olmayın. Çünkü ihtiyacınız olan tek şey ilgi ve sabır... 
     

     Ahşap boyama, farklı boyama teknikleri ile  yaratıcılığınızı geliştirir. . Kimi zaman bakmaktan sıkıldığınız bir eşyanızı değiştirirken, kimi zaman da yepyeni ham bir objeyle yaşadığınız mekâna büyük paralar harcamadan farklılık katabiliriz. 

        Ahşap boyama ile ilgilenmek için bazı temel işlemleri bilmek ve kullanılacak malzemeleri doğru seçmek gerekiyor. yaratıcılığınızı tekniklerle birleştirip, evinizi dekore edebilirsiniz. Öğrendiğiniz her yeni teknik size yeni yetenekler katarken, yaratıcılığınızı da geliştirecektir. El emeğinizi döktüğünüz objeleri kullanmak da en büyük mutluluklardan olsa gerek. 

diğer ahşap boyama tekniklerine bakınız


DOKU YAPMA
Ahşap boyama konusunda ki uygulamalardan sonra yapacağınız dokuyu seçin, bu eski bir danteliniz, dantel formunda olan kağıt pasta altlıklarını kullana bilirsiniz.




Ağaç dokusu vermek için hobi marketlerde yardımcı aletler satılmakta




Bu şifonyerimi antiquin,Glaze(geciktirici) ve vileda bezi kullanarak doku çalıştım.







Boyayı silerek yapılmış bir sehpa örnegi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder