KONULAR

29 Mar 2015

EVDE AYNA NASIL YAPILIR

Bu gün de sizlerle değişik ayna yapımı projelerini paylaşıyorum, daha önceki yazılarım da da söz ettiğim gibi mağazalardan ayna almak istediğimiz de elimiz yanmakta, çok şık ve maliyeti daha az olan aynaları evimizde kendi el emeğimizle yaratabiliriz, ve sadece bize özel aynalarımız olur. 
Aynaların nasıl yapıldığı konulu diğer yazılarıma da göz atarsanız farklı ayna modellerini ve yapılışlarını göreceksiniz.Kaşıklardan yapılan aynaları ben çok beğendim....bence bir bakmanızda fayda var derim...yorumlarınızı da bekliyorum.
Yuvarlak bir kartona ( evdeki eski aynanızı da yuvarlak kestirebilirsiniz) orta yuvarlağına gelecek şekilde bir ayna kestirin.
Kestirdiğiniz yuvarlak aynanız
silikon tabancası
ahşap mandallar
istediğiniz renk kurdela
Kalın karton
İnşaat malzemesi satan bütün mağazalarda farklı kalınlıkta bu halatları bulabilirsiniz, Çok kolay, Modern bir ayna olmuş.
Yukarıda mandallarla yaptığımız ayna da olduğu gibi yuvarlak kartonun ortasına aynayı yapıştırın, ipi ister silikon tabancası yardımı ile isterseniz kuvvetli bir yapıştırıcı yardımı ile dikkatlice etrafına yapıştırın.
Marangozlardan temin edebileceğiniz bu ahşap şeritlerle inanılmaz şık bir ayna projesi. yapılabilir...bence denemelisiniz....yazlık evler için çok hoş olurdu....


Farklı ayna modelleri için bakınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder